Thuis

Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

USIT-de Plaatsing is een professionele leverancier van plaatsingsoplossingen voor openbare ruimten zoals bioskopen, auditoria, theaters, vergaderingscentra, concertzalen, scholen, luchthavens, enz. Van ruimteontwerp, zetelselectie, de ondersteunende diensten, aan installatie en naverkoop, Usit-verleent de Plaatsing deze diensten aan de cliënten van Amerika, Europa, Azië, Midden-Oosten en Afrika, zoals CGV in Zuid-Korea, EPISCH theater in de V.S., Half Openluchtproject in S.A, enz.

 

 

China Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

                                              China Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

 

FABRIEK:

Bezettend een gebied van 26.000 vierkante meters die faciliteiten vervaardigen, stellen wij veelvoudige verticale productiecellen met gekalibreerde computertechnologie, met inbegrip van de machines van het matrijzenafgietsel, auto het schilderen lijn, CNC lezingssnijder voor gewaarborgde aan-specificatienauwkeurigheid in werking.China Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

                                 

China Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

DE CLIËNTEN STEUNEN:

Om aan de behoeften van elke klant te voldoen, Usit-voorziet de Plaatsing gepersonaliseerde klantenservices van onze producten van uitstekende kwaliteit, de deskundige teams van R&D en van de productie, en perfect naverkoopsysteem dat op het concept „verwezenlijking, innovatie en kwaliteit“ wordt gebaseerd. De afdeling van de de opstellingsverkoop van de Usitplaatsing met de afdeling van de naverkoopdienst, het ontwerpteam, de Productieafdeling en QC het team voor het verstrekken van de gehele plaatsingsoplossing voor een project en houdt de orde worden ontvangen door de cliënten op tijd en in hoog-quality.USIT altijd worden toegewijd aan het houden van innovatie op openbare zetel.

                         

China Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4
                             

USIT-TOONZAAL:

China Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5

 

 

SAMENWERKINGSmerk:

Met onze inspanningen van het ontwerpteam, heeft ons R&D-team nieuwe modellen verstrekt en nieuwe functies ontwikkeld om de vraag van de markt te ontmoeten en te leiden. De Maxingsruimte, kosten minimaliseren, en de praktische functies die pogen een langdurig en win-win vennootschap met onze klanten wereldwijd te bouwen. Wij verheugen ons op het werken met u om de comfortabelste ervaring voor gebruikers te brengen.

China Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 6

 

CERTIFICATIEoplossingen:

Ons bedrijf investeert grote fonds en hersenen aan onderzoekproducten om de vraag van de markt te passen. Het onderzoeksteam op hoog niveau, de geavanceerde apparaten en de goede wetenschappelijke atmosfeer verzekeren de stabiele en betrouwbare kwaliteit, zijn onze fabriek en het grootste deel van onze producten met de vereisten van CA117, BS8582, met inbegrip van ISO9001-2008 en SGS in overeenstemming.

                                 China Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 7

 

Wij verheugen ons op werken met u uw succesverhaal te bevorderen ontwikkelen.

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

2007-2009

Ontwerp, onderzoek, ontwikkeling en productie van bureaustoelen en bank voor civiel gebruik. Hand in hand met Duitsland zich vast ontwikkelen de Globale hoogste-Ster en de V.S. en.

2009-2011

Lancerend het nieuwe concept voor recliners van de huisbioskoop, werd een nieuwe tendens voor buitenlandse handel.

2011-2013

Geleidelijk aan introducerend de industrie van het de matrijzenafgietsel van de aluminiumlegering. De rationele distributie voor Openbare zetels, lanceringsauditorium zit reeksen, schoolbanken en stoelenreeksen voor.

2013

Het merk van „USIT“ was geboren, zich concentreert bij Onderzoek en Ontwikkeling, Ontwerp en de productie van openbare plaatsing.

......

Bevorderend het merk dat van „USIT“ krachtig, aan professionele tentoonstellingen in binnenlandse en overzee 8 keer op zijn minst per jaar deelneemt. De verkoopprestaties nemen een hoge vlucht, en het bedrijf ontwikkelt zich regelmatig.

2018

Vorm strategische allianties met drie vermelde bedrijvenpartner, die de glijdende bank geschikt voor kleine/smalle stap lanceert.

2020….

More and more klanten worden aangetrokken door de band van „USIT“, en over de hele wereld uitspreidend, zoals de V.S., Europa, Zuidoost-Azië, werkte het Midden-Oosten, Afrika, Azië, Rusland, enz. met Internationale Klanten samen: CGV in Korea, HELDENDICHT in de V.S., Svenska Bio in Europa, enz. werkten binnenlandse klanten samen: Rongtai, Jinling, Hualu, Huaqiang-hoektand Enz. 

Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd.
Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd.
Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd.
Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd.
Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd.
Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd.
Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd.
Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd.
Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : Usit

Aantal werknemers : 150~200

Jaarlijkse omzet : 800,0000-1000,0000

Opgericht Jaar : 2013

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd. Certificaten China Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd. Certificaten China Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd. Certificaten China Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd. Certificaten