Thuis

Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
China Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd. certificaten
China Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Ik ontving de zetels en everyting schijnt goed te zijn. Ik houd van hen in mijn huisbioskoop. Dank u zeer opnieuw.

—— Christen

Zeer reactieve en goede steun. Super gemakkelijk te assembleren. Voel stevig en goed gemaakt. Zij ruiken het verbazen. Ik verwachtte geen echt leer maar zij zekere geur zoals echt leer. Adviseerde hoogst hoogst deze!! Opnieuw tot opdracht geven.

—— Patrick Gugg

Gaf opdracht tot de tweede keer. Alles is perfect en de mededeling was de hele tijd goed! Dank aan Jenny en het Glanzen, houdt omhoog het goede werk!

—— Januari Lugan

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5 6 7
Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd. Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd. Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd. Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd. Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd. Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd. Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd.

 • lopende band

  USIT-de Plaatsing is een professionele leverancier van plaatsingsoplossingen voor openbare ruimten zoals bioskopen, auditoria, theaters, vergaderingscentra, concertzalen, scholen, luchthavens, enz. Van ruimteontwerp, zetelselectie, de ondersteunende diensten, aan installatie en naverkoop, Usit-verleent de Plaatsing deze diensten aan de cliënten van Amerika, Europa, Azië, Midden-Oosten en Afrika, zoals CGV in Zuid-Korea, EPISCH theater in de V.S., Half Openluchtproject in S.A, enz.

   

   

  Bezettend een totale oppervlakte van 26.000 vierkante die meters, met de helft/volledige auto-machine wordt uitgerust, Usit-worden de fabrieken gevestigd in Sanshui, Foshan (assemblage en hardwareworkshop) en Liaobu, Dongguan (bankworkshop). Met 200 werknemers, met inbegrip van 18 hogere technici en 20 middentechnici, Usit-volgt de Plaatsing strikt de internationale kwaliteitsnorm van ISO9001, met een jaarlijkse productiecapaciteit van 200.000 zetels.

   

  Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd. fabriek productielijn 0

  Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd. fabriek productielijn 1

   

  De workshop toont

   

  Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd. fabriek productielijn 2

   

   

  Onze Toonzaal

   

  Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd. fabriek productielijn 3

   

  Onze Tentoonstellingen tonen

   

  Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd. fabriek productielijn 4

   

  Ons Certificaat

   

   

  Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd. fabriek productielijn 5

 • OEM / ODM

   

   

   

  USIT-de Plaatsing weloverwogen voorbij gebruikelijk en heeft tot doel om slechts de beste plaatsingsoplossing aan onze klant te leveren, wereldwijd. Aangepast privé is onze specialiteit en kan de aangepaste productdienst in een zeer korte levertijd verlenen. Wij zijn levensonderhoud zoekend waardevolle verdelers of de agent rond de internationale markt, OEM/ODM is warm aanvaardbaar.

   

  USIT-de Innovatie als zetelsfabrikant zal de volgende tekeningen en de dienst verlenen:

  1. Seat-tellingstekening

  2. Seat-winkeltekening

  3. Installatieinstructie

  4. 3D tekening

  5. Producttekening

  6. 5-jaren garantie voor zetels

 • R & D

  Wij hebben professioneel R&D groupe, is het personeel gespecialiseerd in deze industrie meer dan 5 jaar. De rijke ervaring en de beroepsbekwaamheden verzekeren ons om de sterke capaciteit in R&D te hebben, zodat kunnen wij perfecte oplossingen aanbieden om speciale de testvereisten van de klant te vervullen, en onze Klanten te leveren het uitstekende testmateriaal. De Maxingsruimte, kosten minimaliseren, en de praktische functies die pogen een langdurig en win-win vennootschap met onze klanten wereldwijd te bouwen.

   

   

  Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd. fabriek productielijn 0

Contactgegevens
Guangzhou Usit Furniture Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Fiona

Tel.: +86 186 6572 1240

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)